DEŇ TANCA 2021

DEŇ TANCA 2021

Termín: 16.11.2021

Vyhlasovateľ a hlavný organizátor celoštátnej postupovej prehliadky moderného a módneho tanca Pohronské osvetové stredisko v Žiari nad Hronom, nás požiadal o  propagáciu prehliadky v našom regióne. Celoštátna prehliadka je určená  všetkým klubom, skupinám, súborom, krúžkom a jednotlivcom moderného a módneho tanca, ktoré nie sú členmi v žiadnej z tanečných organizácií  ako je SZTŠ, IDO, SUTTS, AmaS a majú pôsobnosť na Slovensku.

Vzhľadom na pandemickú situáciu sa v  tomto roku neuskutočnili regionálne ani krajské kolá súťaže, preto prihlasovanie na celoštátnu súťaž bude prebiehať formou nominácií jednotlivých osvetových stredísk.

V prípade Vášho záujmu o účasť na celoštátnej prehliadke pošlite prihlášku videonahrávku súťažného vystúpenia do  30.10.2021 na adresu:

pospb@pospb.sk  alebo lucia.budajova@pospb.sk

Je potrebné vopred zvážiť možnosti kolektívu, nakoľko sa podujatie uskutoční v režime OTP, čiže bude potrebné vedieť sa u každého účastníka (sólista, členovia kolektívov, vedúci, rodič, vodič, ...) preukázať aktuálnym potvrdením o očkovaní - testovaní - prekonaní.

Na stiahnutie:

Deň tanca - propozície

Deň tanca - prihláška