VÝTVARNÉ SPEKTRUM 2020

VÝTVARNÉ SPEKTRUM 2020

Termín: od 12.5.2020 do 28.5.2020

Tento rok sa do regionálneho kola súťaže neprofesionálnej výtvarnej tvorby Výtvarné spektrum zapojilo 20 autorov (prevažne z Považskej Bystrice, ale aj z Púchova, Ladiec..) s viac ako 60 výtvarnými dielami. Kolekcia prác je rôznorodá, zastúpené sú viaceré výtvarné techniky, rôzne námety, prevažuje maľba, máme i dve priestorové práce.

Vzhľadom na situáciu  sme výber poroty a výstavu (pôvodne mala byť 19.3. - 5.4. v kine Mier) zrušili. Následne sa termíny všetkých postupových súťaží a prehliadok  poposúvali.

Keďže už dochádza k postupnému uvoľňovaniu opatrení, rozhodli sme sa zrealizovať výstavu (bez vernisáže a slávnostného vyhodnotenia) v Považskom osvetovom stredisku v Považskej Bystrici.  Vystavené sú diela všetkých súťažiacich autorov. Výstava potrvá do  28. mája 2020  v pracovných dňoch od 9,00 do 16,00 h.

Prosíme Vás, vzhľadom na opatrenia, ktoré je potrebné dodržiavať, aby ste nás navštívili v ochrannom rúšku. Prehliadky výstavy sa môžu zúčastniť max.4 osoby súčasne. 

Do krajského kola súťaže postúpili práce, ktoré vyberala odborná porota. Vyhodnotenie regionálneho kola postupovej súťaže neprofesionálnej výtvarnej tvorby Výtvarné spektrum 2020 nájdete v priloženom dokumente.

Fotogaléria

43 fotografií

Súvisiace video